Verzending & bezorging Studio Dijs

Lees hier alle informatie over het verzenden en bezorgen van jouw kaartjes. Voor al onze kaartjes geldt: op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde werkdag in productie genomen. De meeste kaartjes bestel je zelfs tot 18.00 uur! Heb je een folie-geboortekaartje besteld? Lees dan meer over de levering op onze folie-informatiepagina. Verzending bij Studio Dijs is € 4,50 en voor pakketten € 5,95 (vanaf 50 stuks) voor Nederland, Duitsland en België. Je eerste proefdrukorder wordt gratis verzonden, en voor je volgende proefdrukorder betaal je € 1,95 verzendkosten.

Meer informatie over bezorging in België vind je onderaan deze pagina. Wist je dat we ook een verzendservice hebben?

Bezorging tijdens de feestdagen

Lees hier alles over de bezorging tijdens de feestdagen.

Bezorging proefdruk

De proefdruk wordt met DHL naar je verzonden en je ontvangt hier zelfs een track en trace-code van. De bezorging kan er in Nederland 1-2 werkdagen over doen.

Bezorging eindbestelling

Bestel je minder dan 20 kaartjes en/of enveloppen, dan wordt je bestelling met de brievenbuspost verstuurd. Dit kan er in Nederland 1-3 werkdagen over doen. Als je voor 14.00 uur hebt besteld, wordt je bestelling dezelfde werkdag in productie genomen. Voor de meeste kaartjes geldt zelfs een besteldeadline van 18.00 uur. Deze informatie wordt op de pagina van je kaartje vermeld.

Bestel je meer dan 20 kaartjes en/of enveloppen, dan wordt je bestelling met de pakketpost verstuurd. Als je voor 14.00 uur hebt besteld, wordt je bestelling dezelfde werkdag nog verzonden. Voor de meeste kaartjes geldt zelfs een 'besteldeadline' van 18.00 uur. Voor foliekaarten geldt dat ze de eerstvolgende werkdag na de bestelling worden verzonden. Deze informatie wordt op de pagina van je kaartje vermeld, maar wil je dit zeker weten, neem dan eventjes contact met ons op. Normaal gesproken wordt jouw bestelling op de eerstvolgende werkdag bezorgd. Bestellingen die op vrijdag voor 14.00 uur besteld zijn, worden in de regel op zaterdag bezorgd.

 

 

Bezorging België

Proefdrukken worden met DHL verzonden en zijn er in de regel binnen 1-2 werkdagen. Je ontvangt hier ook een track en trace-code voor. Bestellingen van minder dan 20 stuks worden met de brievenbuspost verzonden, de Nederlandse post draagt deze over aan Bpost. Brievenbuspost naar België kan er wel 5-8 dagen over doen. Er is de mogelijkheid om te kiezen voor verzending van je bestelling met brievenbuspakket via DHL. Dit duurt 1-2 werkdagen. Je ontvangt dan een track en trace code. Thuisblijven is niet nodig, het pakket kan door de brievenbus. Hiervoor vragen we €2,95 extra. Goed om te weten: je eindbestelling (van meer dan 20 stuks) wordt met de pakketdienst verzonden en in de regel binnen 2 werkdagen bezorgd. Je ontvangt hier een track en trace-code voor. In België wordt niet altijd post op zaterdag bezorgd.

 

Landen waar we bezorgen

We bezorgen in de volgende landen: België, Bulgarije, Duitsland, Denemarken, Finland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk en Zweden.

 

Klachten over bezorging

Een klacht over de bezorging van je proefdruk bestelling kun je altijd bij PostNL deponeren. Doe dat eenvoudig online via: www.postnl.nl/voorthuis/brieven/postbezorging.

Ben je niet tevreden? Bekijk dan de service-informatie over onze garantie.

 

Meer vragen?

Lees onze veelgestelde vragen voor nog meer informatie over de bezorging of neem contact op met onze klanteservice.