Lees hier alle informatie over het verzenden en bezorgen van jouw kaartjes. Voor al onze kaartjes geldt: op werkdagen voor 18.00 uur besteld, dezelfde werkdag in productie genomen. Heb je een folie geboortekaartje of een kaartje met een bijzondere vorm? Lees dan meer over de levering op onze folie-informatiepagina. De verzending voor Nederland, Duitsland en België is 5,75 en 6,75 voor pakketten (vanaf 50 stuks). Voor de overige landen zijn de verzendkosten 11,95 en 14,95 voor pakketten (vanaf 50 stuks). Voor slechts 1,57 extra per kaartje worden de geboortekaartjes in Nederland direct op de mat bezorgd bij familie en vrienden (2,23 voor adressen buiten Nederland).
Wij bezorgen helaas geen pakketten in Noorwegen, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie over bezorging in België vind je onderaan deze pagina. Wist je dat we ook een verzendservice hebben?

Bezorging tijdens de feestdagen

Lees hier alles over de bezorging tijdens de feestdagen.

Bezorging proefdruk

De proefdruk wordt met DHL naar je verzonden en je ontvangt hier zelfs een track en trace-code van. De bezorging kan er in Nederland 1-2 werkdagen over doen.

Bezorging eindbestelling

Bestel je minder dan 20 kaartjes en/of enveloppen, dan wordt je bestelling met de brievenbuspost verstuurd. Dit kan er in Nederland 1-3 werkdagen over doen. Als je voor 18.00 uur hebt besteld, wordt je bestelling dezelfde werkdag in productie genomen. Kaarten zonder folie of zonder speciale vorm, worden dezelfde werkdag nog verzonden. Voor bijzondere kaarten, zoals een unieke vorm of foliekaarten, geldt dat ze de eerstvolgende werkdag na de bestelling worden verzonden.

Bestel je meer dan 20 kaartjes en/of enveloppen, dan wordt je bestelling met de pakketpost verstuurd. Als je voor 18.00 uur hebt besteld, wordt je bestelling dezelfde werkdag in productie genomen. Kaarten zonder folie of zonder speciale vorm, worden dezelfde werkdag nog verzonden. Voor bijzondere kaarten, zoals een unieke vorm of foliekaarten, geldt dat ze de eerstvolgende werkdag na de bestelling worden verzonden. Deze informatie wordt op de pagina van je kaartje vermeld, maar wil je dit zeker weten, neem dan eventjes contact met ons op. 

 

Bezorging België

Proefdrukken worden met DHL verzonden en zijn er in de regel binnen 1-2 werkdagen. Je ontvangt hier ook een track en trace-code voor. Bestellingen van minder dan 20 stuks worden met de brievenbuspost verzonden, de Nederlandse post draagt deze over aan Bpost. Brievenbuspost naar België kan er wel 5-8 dagen over doen. Er is de mogelijkheid om te kiezen voor verzending van je bestelling met brievenbuspakket via DHL. Dit duurt 1-2 werkdagen. Je ontvangt dan een track en trace code. Goed om te weten: je eindbestelling (van meer dan 20 stuks) wordt met de pakketdienst verzonden en in de regel binnen 2 werkdagen bezorgd. Je ontvangt hier een track en trace-code voor. In België wordt niet altijd post op zaterdag bezorgd.

 

Landen waar we bezorgen

We bezorgen in de volgende landen: België, Bulgarije, Duitsland, Denemarken, Finland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk en Zweden.

 

Klachten over bezorging

Een klacht over de bezorging van je proefdruk bestelling kun je altijd bij PostNL deponeren. Doe dat eenvoudig online via: www.postnl.nl/voorthuis/brieven/postbezorging.

Ben je niet tevreden? Bekijk dan de service-informatie over onze garantie.

Korting geboortekaartjes

Bij de prijzen van onze geboortekaartjes hanteren wij een stapelkorting: hoe meer kaartjes je bestelt, hoe lager de prijs per stuk is. Bereken met de rekenmachine bij het kaartje wat jouw kaartjes gaan kosten. Voor de stapelkorting hanteren wij de volgende staffels voor kaartjes:
1 kaartje
5 - 9 kaartjes
10 - 49 kaartjes
50 - 99 kaartjes
100 - 199 kaartjes
200+ kaartjes

Bestel voor maar 1,00 een proefdrukje (foliekaartjes, unieke vormen, kraftkaartjes, kaartjes op hout en onze andere luxe kaartjes 2,50). De verzending van het eerste proefdrukje is gratis. Bij een tweede proefdrukorder betaal je de reguliere verzendkosten.

 

Meer vragen?

Lees onze veelgestelde vragen voor nog meer informatie over de bezorging of neem contact op met onze klanteservice.