Bezorging van Studio Dijs tijdens de feestdagen

Verzending, bezorging en bereikbaarheid rondom de feestdagen

Zaterdag 23 december

Dit is voor Studio Dijs een reguliere zaterdag met de bereikbaarheid zoals je van ons gewend bent. PostNL / DHL levert deze dag zoals normaal.
Bestel je op zaterdag 23 december? Dan wordt jouw pakketbestelling op dinsdag 26 december geproduceerd en verzonden. Kaartjes met folie of een andere luxe afwerking worden op woensdag 27 december verzonden. Proefdrukken worden ook op woensdag 27 december geproduceerd en verzonden. Houd bij kaarten met een luxe afwerking (foliedruk, speciale vormen) dus rekening met een langere levertijd.
Is je pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de meest actuele status van de bezorging.* = Houd rekening met de drukte van de post in deze periode. Je ontvangt een track en trace zodra je pakket onderweg is. Zo kun je volgen wanneer en hoe laat de bezorger verwacht bij jou te zijn.

Kerstavond | 24 december

Dit is voor Studio Dijs een reguliere zondag met de bereikbaarheid zoals je van ons gewend bent. PostNL / DHL levert deze dag zoals normaal. Bestel je op zondag 24 december? Dan wordt jouw eindbestelling op dinsdag 26 december geproduceerd en verzonden. Proefdrukken worden op woensdag 27 december geproduceerd en verzonden. Houd bij kaarten met een luxe afwerking rekening met een langere levertijd.
Is je pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de meest actuele status van de bezorging.

Eerste Kerstdag | 25 december

Op eerste Kerstdag zijn we niet bereikbaar, gaan er geen kaarten in productie en wordt er ook niks geleverd door PostNL / DHL.
Bestel je op Eerste Kerstdag voor 18.00 uur? Dan wordt jouw eindbestelling op dinsdag 26 december geproduceerd en verzonden. Kaartjes met folie worden op woensdag 27 december verzonden. Proefdrukken worden ook op woensdag 27 december geproduceerd en verzonden. Houd bij kaarten met een luxe afwerking (zoals foliedruk en speciale vormen) rekening met een langere levertijd. Is je pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de meest actuele status van de bezorging.

Tweede Kerstdag | 26 december

Op tweede Kerstdag zijn we niet bereikbaar en wordt er ook niks geleverd door PostNL / DHL. De productie gaat wel door.
Bestel je tussen kerstavond en tweede Kerstdag 18.00 uur? Dan wordt jouw eindbestelling op dinsdag 26 december geproduceerd en verzonden. Proefdrukken en kaarten met folie of een speciale vorm worden op woensdag 27 december verzonden. Houd bij kaarten met een luxe afwerking dus rekening met een langere levertijd. Is je pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de meest actuele status van de bezorging.

Oudjaarsdag | 31 december

Oudjaarsdag is een reguliere zondag en is Studio Dijs telefonisch niet bereikbaar. Er wordt er ook niks geleverd door PostNL / DHL.
Bestel je tussen 29 december 18.00 uur en 1 januari 18.00 uur? Dan wordt jouw eindbestelling op maandag 1 januari geproduceerd en verzonden. Proefdrukken en kaarten met folie of een speciale afwerking worden op dinsdag 2 januari verzonden. 
Is je pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de meest actuele status van de bezorging.

Nieuwjaarsdag | 1 januari

Op Nieuwjaarsdag Is Studio Dijs niet bereikbaar, gaan er geen kaarten in productie en wordt er ook niks geleverd door PostNL / DHL. Bestel je tussen 29 december 18.00 uur en 1 januari 18.00 uur? Dan wordt jouw eindbestelling op maandag 1 januari geproduceerd en verzonden. Proefdrukken en kaarten met folie of een speciale afwerking worden op dinsdag 2 januari verzonden. 
Is je pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de meest actuele status van de bezorging.