Ook mooi bij de envelop

Persoonlijke service en snelle levering

Wij leveren kaartjes voor speciale gebeurtenissen. Daarom verzorgen wij de service en de levering met veel zorgvuldigheid. Onze service is gericht is op jouw gemak en tevredenheid.

 

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, vandaag nog in productie

De geboortekaartjes moeten zo snel mogelijk de deur uit. Dat begrijpen we als geen ander. Bestel je daarom op werkdagen voor 18.00 uur, dan gaan de geboortekaartjes dezelfde dag nog in productie. Zo ben je verzekerd van een snelle verwerking en verzending. Uiteraard geldt dit ook voor de trouwkaarten en overige kaarten.

 

Klantenservice beschikbaar van maandag tot en met zaterdag 

Onze klantenservice heeft de naam Customer Hapiness. En dat is niet voor niks! Wij doen er alles aan om de klant snel en goed op weg te helpen. Met altijd als resultaat: tevreden klanten. We staan paraat om al jouw vragen te beantwoorden en je te ondersteunen bij elke stap. Of het nu gaat om ontwerpaanpassingen, verzendinformatie, bestellingen of algemene vragen; we zijn beschikbaar van maandag tot en met zaterdag, van 08.30 tot 21.00 uur.

De eerste proefdruk voor een scherpe prijs!

Jouw kaartje moet perfect zijn! Om zeker te zijn van jouw keuze, maken we proefdrukken van de kaarten. We bieden de eerste proefdruk van je kaart aan voor maar 1,-. Voor bijzondere kaarten, zoals die met foliedruk of unieke vormen, betaal je slechts 2,50. En wij betalen de eerste keer de verzendkosten! Zo kun je de kwaliteit van je kaartje ervaren voordat je de definitieve bestelling plaatst.

Of je nu op zoek bent naar snelheid, betrouwbaarheid of een persoonlijk ontwerp voor je geboortekaartjes, Studio Dijs staat voor je klaar. Bestel vandaag nog jouw proefdruk en ervaar de kwaliteit en originaliteit die wij in elke kaart stoppen.