Over
Studio Dijs > Over

Over Studio Dijs

 

Hé!

Leuk dat je meer wilt weten over Studio Dijs! Aangenaam, ik ben Yvonne Dijs; het gezicht achter de creaties van Studio Dijs. Creatief bezig zijn, is wat ik het allerliefste doe! Waar ik op de basisschool al dol was op tekenen en knutselen, heb ik dat nu omgezet naar digitale creaties. Ik ben dan ook lastig weg te slaan achter mijn laptop en tekentablet. 

Mijn droom? Dat is om jou een uniek kaartje te geven! Een kaartje dat bijzonder is en echt bij jou past. Een trouwkaart of geboortekaartje die jouw relaties niet zomaar vergeten of weggooien. En daarnaast een kaartje als waardevolle herinnering voor later.

Bij het ontwerpen van mijn kaarten ga ik altijd voor een uniek plaatje. Jouw kaart verdient het om te stralen. Daarom besteed ik heel veel aandacht aan elk uniek ontwerp. Zo is jouw kaartje het stralende middelpunt in elke woonkamer! Less is more is wat mijn stijl kenmerkt. Eenvoud en toch iets bijzonders; een kaartje waar je even bij stilstaat. 

Naast ontwerpen, fotografeer ik ook heel graag! Newborn, lovers, gezinnen en bruiloften. En dat is natuurlijk weer een ideale combinatie met het bestellen van je kaartje! Benader me dus gerust voor een fotosessie wanneer je een toffe foto wilt voor jouw geboortekaartje of trouwkaart. En uiteraard krijg je direct heel wat fotootjes extra om te delen met familie en vrienden en voor in de fotoboeken.

Heb jij een specifieke wens of vraag? Mail me dan gerust! Ik denk graag met je mee!