De top geboortekaartjes trends van 2024

Als je zwanger bent, is het kiezen van geboortekaartjes een van de leukste dingen op je to-do lijstje. Maar wat zijn de populairste trends voor geboortekaartjes in 2024? Wij hebben ze voor je opgesomd!
 

1. Neutrale kleuren geboortekaartjes

In 2024 zijn geboortekaartjes in neutrale tinten nog steeds helemaal in. Zachte kleuren zoals beige, zand, taupe en crème geven een rustige en tijdloze uitstraling aan je aankondiging.
 

2. Avontuurlijke geboortekaartjes

In 2024 is er een nieuwe trend op het gebied van geboortekaartjes: avontuurlijke ontwerpen met schattige en stoere dieren, perfect voor gezinnen die van het buitenleven in de bergen houden. Of je nu fan bent van beren, herten, vosjes of andere bosdieren, onze geboortekaarten collectie biedt een scala aan unieke en persoonlijke opties. Laat je inspireren door de natuur en kies het ideale kaartje om de geboorte van jullie kleintje aan te kondigen.

3. Geboortekaartjes met illustraties van broertjes en zusjes

Met een nieuw gezinslid op komst, zijn geboortekaartjes met schattige illustraties van broertjes en zusjes erg geliefd. Betrek de hele familie bij het geboortekaartje. Ontdek bij Studio Dijs de leukste geboortekaartjes voor gezinnen!
 

4. Minimalistische geboortekaartjes en tijdloze designs

Minder is meer in 2024! Simpele ontwerpen met weinig poespas zijn favoriet bij ouders die van tijdloze designs houden. Kies voor kaartjes in neturale tintenen of met lieve, kleine details. Studio Dijs staat bekend om haar unieke, minimalistische designs!
 

5. Duurzaamheid en eco-look

Geboortekaartjes op duurzaam papier of met een eco-look zijn helemaal hip. Met een geboortekaartje van gerecyclede materialen, draag je bij aan een groenere wereld voor je kleintje. Heb jij de unieke collectie van Studio Dijs x Hannah Illustreert al ontdekt? Deze unieke illustraties worden allemaal gedrukt op duurzame papiersoorten.
 

6. Unieke illustraties

Geboortekaartjes zijn niet alleen aankondigingen, maar ook kleine kunstwerkjes. Van schattige dieren tot lieve kindjes, unieke illustraties maken je geboortekaartje extra bijzonder om naar te kijken. Ontdek alle geboortekaartjes met unieke illustraties in onze shop en pas ze zelf aan in de online editor!
 

7. Geboortekaartjes met dieren: Bosdieren en wilde dieren

Geboortekaartjes met dieren zijn een populaire keuze om de geboorte van je kindje aan te kondigen. Populaire bosdieren zijn onder andere hertjes, uiltjes, egeltjes, konijntjes en eekhoorntjes. Voorbeelden van wilde dieren op geboortekaartjes zijn leeuwen, olifanten, giraffen, zebra's, tijgers en apen. Wilde dieren brengen een avontuurlijk element in het geboortekaartje.