Trends geboortekaartjes 2024

De top geboortekaartjes trends van 2024

Als je zwanger bent, is het kiezen van geboortekaartjes een van de leukste dingen op je to-do lijstje. Maar wat zijn de populairste trends voor geboortekaartjes in 2024? Wij hebben ze voor je opgesomd!
 

1. Neutrale kleuren geboortekaartjes

In 2024 zijn geboortekaartjes in neutrale tinten nog steeds helemaal in. Zachte kleuren zoals beige, zand, taupe en crème geven een rustige en tijdloze uitstraling aan je aankondiging.
 

2. Kleurrijke colorblocking

Colorblocking is dé trend van 2024! Levendige kleuren worden gemixt in gedurfde patronen, waardoor je kaartje een speels en levendig effect krijgt.
 

3. Broertjes en zusjes doen mee

Met een nieuw gezinslid op komst, zijn geboortekaartjes met schattige illustraties van broertjes en zusjes erg geliefd. Betrek de hele familie bij het geboortekaartje. Ontdek hier de leukste geboortekaartjes voor broertjes en zusjes!
 

4. Minimalistisch is maximaal

Minder is meer in 2024! Simpele ontwerpen met strakke lijnen en weinig poespas zijn favoriet bij ouders die van tijdloze designs houden.
 

5. Duurzaamheid of eco-look

Geboortekaartjes op duurzaam papier of met een eco-look zijn helemaal hip. Met een geboortekaartje van gerecyclede materialen, draag je bij aan een groenere wereld voor je kleintje.
 

6. Unieke illustraties

Geboortekaartjes zijn niet alleen aankondigingen, maar ook kleine kunstwerkjes. Van schattige dieren tot lieve kindjes, unieke illustraties maken je geboortekaartje extra bijzonder om naar te kijken.
 

7. Geboortekaartjes met dieren: Bosdieren en wilde dieren

Geboortekaartjes met dieren zijn een populaire keuze om de geboorte van je kindje aan te kondigen. Populaire bosdieren zijn onder andere hertjes, uiltjes, egeltjes, konijntjes en eekhoorntjes. Voorbeelden van wilde dieren op geboortekaartjes zijn leeuwen, olifanten, giraffen, zebra's, tijgers en apen. Wilde dieren brengen een avontuurlijk element in het geboortekaartje.